В Україні запроваджено найбільш м'який локдаун серед інших країн Європи.

Україна входить до списку держав, де карантинні обмеження є одними з найбільш м'яких. Про це повідомили у Кабміні, посилаючись на індекс Оксфордського університету,

"Натомість у низці країн Європи останнім часом ввели ще більш суворий та довготривалий карантин, через ризики розповсюдження нового штаму Covid-19 та перевантаження медичної системи", - сказано у повідомленні уряду в Facebook.

У Кабміні наголосили, що найсуворіший локдаун наразі діє в Італії, де запроваджено комендантську годину.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Українці скептично поставились до цього повідомлення Кабміну. Вони висловлюють під постом своє обурення через відсутність вакцини, через те, що при запровадженому карантину не можуть купити в магазині найнеобхідніше, а президент шикує в Буковелі, де про локдаун ніхто й не чув.

"Тому й вакцинацію не починаєте ?";
"Ви ж вмієте тільки штампувати ідіотські карго-постанови та пиляти гроші";
"Гарант" мало того, що ноги об основний закон витирає щоденно, так ще й на локдаун положив у буковелях", - пишуть українці.

Нагадаємо, локдаун залишив українців без шкарпеток і лампочок

Як повідомляв портал Знай.ua, львів'яни "відсвяткували" локдаун глінтвейном і шопінгом

Також Знай.ua писав, Степанов пояснив, чим небезпечні шкарпетки на локдауні.