Амбітна молода модель і переможниця реаліті-шоу на Новому каналі "Супер Топ-модель по-українськи" Таня Брик часто ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram результатами красивих фотосесій і моментами з особистого життя.

Тим часом на офіційній сторінці "Супер Топ-модель по-українськи" у соцмережі розмістили досить відверту фотографію, на якій Таня Брик позує абсолютно оголеною. Варто зазначити, що голе тіло манекенниці прикрашає лише довге кольє з дорогоцінними каменями.

"Таняяяя 😻 Як це неймовірно 🤤", - йдеться в підписі до знімку.

До речі, не всім підписникам сподобалася оголена зйомка за участю переможниці реаліті-шоу.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"А мені не дуже подобається це фото... якось створюється враження дуже довгого тулуба", "Добре, молодець", "Красуня", "Зазвичай тільки супертопмоделі світового рівня оголюють тіло і то за шалені гонорари. А тут зйомка ню незрозуміло для чого", "Нахр*на", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот

скріншот

Нагадаємо, переможниця "СТМПУ" Таня Брик розповіла про дике захоплення: "Виключно задом".

Як повідомляв портал Знай.uа, топ-модель з Суперсезону Таня Брик проміняла тренажерку на пілон: "Утомлена".

Також портал Знай.uа писав, що Алла Костромічова без брів потрапила на "Оскар" з учасницями "СТМПУ": "Агресивно не розумію".