Алла Мазур, яка поборола рак, зворушила фото: "Вселенська драма, яка обернулася казкою"

Алла Мазур, яка понад рік вела боротьбу з онкологічним захворюванням, поділилася дитячою фотографією. Зірка українського телебачення, ведуча Алла Мазур, яка перемогла важку хворобу, не надто часто ділиться зі своїми шанувальниками публікаціями в Instagram. Однак, новорічні та різдвяні свята спонукали телеведучу до більш активного користування соцмережею.

Алла Мазур, фото: Facebook
Алла Мазур, фото: Facebook

Перероблена "пацанка" Покрищук відповіла на запитання: "Як жити з обвислими дійками?"

Епатажна Анастасія Покрищук у своєму стилі відповіла на запитання про "зроблені" груди. Героїня четвертого сезону реаліті "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук, яка нещодавно відзначила свій 32 день народження, нині дуже популярна в соцмережах.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Анастасія Покрищук, фото Instagram
Анастасія Покрищук, фото Instagram

Відомий футболіст помер просто під час матчу: зупинилося серце

Французький футболіст помер просто під час матчу. Колишній нападник клубу чемпіонату Франції "Бастія" і збірної Конго Крістофер Мабул помер у віці 30 років. Про трагічний інцидент повідомила прес-служба його колишнього клубу. Повідомляється, що Крістофер Мабул помер від серцевого нападу. Футболісту стало погано під час гри.

Крістофер Мабул, фото:ouest-france
Крістофер Мабул, фото:ouest-france

Українка проміняла модельну кар'єру на військову службу: неймовірна історія зворушить кожного

Українка Олена Миколайчук колись була фіналісткою конкурсу "Міс Вінниця", а тепер вона – капітан медичної служби. Дівчина з Вінниці двічі була на аудієнції у Папи Римського.

Олена Миколайчук, фото Армія.інформ
Олена Миколайчук, фото Армія.інформ

Настя Каменських влаштувала спекотні танці на Мальдівах: "Боже, яка ти сексі"

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, де публікує красиві фото та відео.

Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

Тіна Кароль нарешті показала ще одну дитину – дівчинка неймовірно на неї схожа

Співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом і спокушає образом. Нещодавно 35-річна зірка, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, опублікувала в своїх Insta Stories на огляд мільйонної армії шанувальників дуже милу фотографію.

Тіна Кароль, фото з Instagram
Тіна Кароль, фото з Instagram