Українська актриса Ксенія Мішина і стала першою героїня романтичного шоу " Холостячка "і у фіналі проекту прийняла пропозицію руки і серця від сценариста"Квартал 95". Обранець дав інтерв'ю Анатолію Анатолічу в Зе Інтерв'юер і вперше поділився несподіваними фактами.

Ведучий розповів, що після перемоги на шоу Еллерта в бік Мішиної посипалося багато критики. Зокрема, чому вона вибрала Олександра, адже він навіть не познайомив її зі своїми батьками. І дійсно він замість знайомства з мамою і татом влаштував зустріч зі своєю донькою Елею і вони разом з Платоном робили шоколадні цукерки.

Ведучий запитав, чи пов'язано це з тим, що його мама знаходиться в Донецьку.

"Абсолютно вірно. І коли мені говорили: ну є ж зум і інші сучасні штуки... Ну ,лін, я не хочу першу зустріч з жінкою, яку люблю, знайомити, як ці стереотипні в гумористичних програмах, коли батьки сидять в трусах, потім випадково встають. Я не хочу: даа, чтоо, це Ксюша, це мама. Я хочу yаживо. Я прекрасно розумію, як буде реагувати моя мама, яка вона активна. Я вважаю, що жива зустріч набагато крутіше буде", - говорить Еллерт.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Холостячка Мішина взяла в руки зброю, виглядає мужніше Еллерта.

Як повідомляв Знай.uа, наречений Мішиної Еллерт надав велику послугу колишньому супернику.

Також Знай.uа писав, що коханий Мішиної Еллерт побив рекорд і обійшов Моргенштерна.