Колишня міністерка охорони здоров'я Уляна Супрун знаходиться в Україні й продовжує просувати свою книгу "Намочи манту". Таким чином, чутки про від'їзд медичної спеціалістки назад до країни її народження США є хибними.

Новинами з теперішньої діяльності ексочільниці МОЗ поділилася українська журналістка Яніна Соколова.

"З’їздила з синами в гості до Ulana Suprun. Ні, не до Америки, як розтиражували проросійські фейкаметники, куди Супрун ніби-то повернулася назавжди. Це брехня. Ми приїхали до центру столиці, в офіс Уляни і її чоловіка Марка аби забрати нову книгу. Вона називається «Мочи Манту». <...>

І для тих, хто переймався через зникнення сторінки Супрун у фб, не засмучуйтеся, незабаром буде набагато більше.

Дяк Уляно за розпочату, успішно проведену реформу первинної ланки медицини. І за нашу ідеологічну близькість і підтримку", — йде мова у пості Соколової.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше про присутність Супрун в Україні писав і в.о. міністра енергетики Юрій Вітренко.

Інформацію про виїзд Супрун розповсюдив лікар-психіатр і радянський дисидент Семен Глузман, посилаючись на власні джерела, а також аргументуючи до закриття її публічних сторінок у соцмережах:

а моєю інформацією Супрун полетіла в США. Незрозуміло - на час чи "з кінцями". Якщо врахувати її "підготовчу роботу" (в тому числі закриття пов'язаних з нею контор), можна припустити другий варіант. І це, звичайно, дуже шкода, оскільки в цьому випадку ніякої відповідальності за "реформу" медицини, а це значить, що в Україні можна робити все що завгодно без будь-якої відповідальності ", - сказав Глузман.

Нагадаємо, Супрун назавжди попрощалася з українцями