Українська TikTok-блогерка Ольга Мат вирішила зробити подарунок скандально відомій свободівці Ірині Фаріон. Дівчина перевтілилася в образ Фаріон і прочитала відомий спіч про "яничар". Ролик почав активно набирати перегляди і все-таки дійшов до першоджерела "промови".

Про це стало відомо завдяки публікації Ірини Фаріон в мережі Facebook, яке вона переслала з TikTok.

"Манкурти, яничари, відступники, іуди, двоєдушники, ренегати, зрадники, перевертні! Як вас носить ще ця земля?", - повторила Ольга Мат у своєму відео TikTok.

Ольга Мат, скріншот: TikTok
Ольга Мат, скріншот: TikTok

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Варто зазначити, що Ірина Фаріон зраділа такій пародії і заявила: "Дякую молодим і сильним людям, що зараз масово використовують мій ідейний посил у своєму розкішному виконанні".

Ірина Фаріон, фото: скріншот з відео
Ірина Фаріон, фото: скріншот з відео

Також нагадаємо нашим читачам, що нещодавно Ірина Фаріон і Лариса Ніцой, незважаючи на те, що обидві живуть в Україні, вперше зустрілися і анонсували "спільну боротьбу". Активний борець за українізацію, мовознавець і колишня нардепша від партії "Свобода" Ірина Фаріон вперше зустрілася з українською письменницею Ларисою Ніцой. Ініціатором зустрічі була Фаріон. Про це екснардепка розповіла на своїй сторінці у Facebook.

Раніше повідомляли, "Слуга" Макс Бужанський "прийняв" Ірину Фаріон і Ларису Ніцой в члени КПРС.

Як повідомляв Знай.uа, "Слуга" Зеленського хоче штрафувати політиків через мову: "Я була б радикальною".

Знай.uа писав, скандальна Фаріон розгромила ялинку в Києві: "Презерватив замість зірки".