Відома 60-річна британська актриса і лауреат премії "Оскар" в категорії "Краща жіноча роль другого плану" в картині "Майкл Клейтон" Тільда Свінтон зробила камінг-аут.

Зовсім недавно жінка знялася для українського Vogue і в інтерв'ю британському журналу про моду зізналася, що є квіром. Людиною, яка не відповідає традиційній гендерній та сексуальній ідентичності. Тільда зазначила, що все життя себе відчувала такою, проте лише зараз знайшла людей близьких по духу.

"Я впевнена, що в моєму випадку квір — це про чуттєвість. Я завжди відчувала себе квір. Шукала свій цирк квірів і знайшла його. Це мій світ. Тепер я в одній родині з режисерами Уесом Андерсоном, Пон Чжун Хо, Джимом Джармушем, Лукою Гуаданьїно, Лінн Ремсі, і Джоенн Хогг", - заявила Суїнтон. Крім відомих режисерів, актриса назвала своїми однодумцями також померлих Дерека Джармена і модельєра Карла Лагерфельда.

Знаменитість розповідала, що у неї в молодості особливих кар'єрних амбіцій не було. Це стосується і часів, коли вона вже працювала з іменитими режисерами. Її плани на найближчі 10-20 років, при питанні про них, полягали б у проведенні часу з сім'єю і друзями, які змушують її сміятися або самі сміються над її жартами. Також Тільда Свінтон виділила життя в Шотландії біля моря, з безліччю собак і городом.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Останні 16 років вона перебуває у відносинах з художником Сандро Коппом і має 23-річних дітей від колишнього коханого Джона Патріка Бірна: сина Ксав'є і дочку Онор.

Нагадаємо, зірка фільму "Джуно" Пейдж оголосила себе трансгендером: "Кличте мене Елліот"

Як повідомляв Знай.ua, вагітний хлопець звів світ з розуму-природа взяла своє.

Також Знай.ua писав, що відома модель-трансгендер розповіла про знущання: "Кидали їжу, намагалися побити, душили..."