Організатори українського шоу "Холостяк" розповіли про цікаві факти проєкту, про які мало хто знає.

Романтичне реаліті-шоу побачень "Холостяк" полюбилось багатьом українцям, і вони уважно слідкують за кожним випуском проєкту.

Шоу з'явилось у березні 2011 року на українському телеканалі "СТБ" і є адаптацією американського проєкту "The Bachelor», яке крім України також адаптовано у багатьох інших країнах світу.

Однак, не всі знають про те, чим український "Холостяк" вирізняється серед усіх іноземних аналогів, скільки було одружень, та які незвичайні учасники були на проєкті.

Топ-8 фактів про проєкт "Холостяк"

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

🌹 Вперше шоу, у якому чоловік обирає серед багатьох дівчат свою єдину, вийшло в Америці. Проєкт "The Bachelor" стартував у 2002 році та став правовласником аналогів в багатьох країнах світу.

Зараз у США проходить 24-й сезон, головним героєм якого став Пітер Вебер — комерційний пілот і телеведучий. Вебер також відомий своєю участю в реаліті "The Bachelorette" (Холостячка), де він за крок до фіналу залишив проєкт.

🌹 Реаліті "Холостяк" знімають з першого дубля і всі курйози під час зйомок залишаються в кадрі, адже перезняти реальні емоції учасників неможливо.

🌹 В українському 2-му сезоні Холостяка головним героєм став принц Френсіс Метью – внучатий племінник російського царя Миколи II. Він наразі є єдиним героєм блакитної крові серед всіх світових Холостяків. Український проєкт став першим і єдиним, хто запросив поважного гостя.

🌹 Український "Холостяк" – єдиний серед усіх іноземних аналогів, де учасниці не знають, за кого боротимуться кілька місяців. Команда воліє утримувати ім’я головного героя у таємниці, щоб дівчата приходили на проєкт точно за коханням, а не за популярністю чоловіка.

🌹 Румунське реаліті у третьому сезоні "втратило" Холостяка Володимира Драгія - всі учасниці, які залишилися у фіналі, відмовилися приймати троянду. На чому і закінчилася історія стосунків.

🌹 Найскандальнішою версією проєкту є мексиканський "Холостяк", однією з учасниць якого став трансвестит, що незабаром з’ясувалося. І, зрозуміло, це викликало чимало обговорень серед глядачів.

🌹 Крім рідних міст, українське реаліті відвідало майже всі континенти світу - серед переліку місць і Північний полюс як найхолодніша точка, і Шрі-Ланка – як найгарячіша.

🌹 Український проєкт став третім з 29 країн, пара якого одружилася. 20 травня 2020 року теле- і радіоведучий Нікіта Добринін та його обраниця Даша Квіткова стали чоловіком та дружиною.