Головний герой 10 сезону реаліті-шоу "Холостяк", пілот Макс Михайлюк, який так і не зміг побудувати стосунки з переможницею Дашею Ульяновою, вперше показав свою нову кохану. 14 січня дівчині виповнилося 26 років.

Як відомо, після проекту 35-річний чоловік став знаменитим також завдяки скандалу. Макс зрадив Даші з іншою учасницею під час зйомок "Холостяка". Потім ходили чутки, що другою половинкою Михайлюка стала 26-річна манекенниця Дарина Хлистун. І нещодавно все підтвердилося, оскільки пілот почав публікувати в своєму Instagram романтичні спільні кадри з дівчиною.

Так, в Insta Stories Михайлюка з'явилися милі знімки і відео, де він проводить час з Хлистун за переглядом серіалу "Хід королеви". Новоспечена парочка лежить на ліжечку в обіймах. Варто зазначити, що вони виглядають дуже гарно разом.

"А ви дивилися "Хід королеви"?" - запитав у шанувальників Макс.

Макс Михайлюк і Дар'я Хлистун, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Дар'я Хлистун, скріншот Insta Stories Макса Михайлюка

Дар'я Хлистун, скріншот Insta Stories Макса Михайлюка

Нагадаємо, ексхолостяк Макс Михайлюк подав приклад ідилії Ксенії Мішиній: "Зі своєю сім'єю".

Як повідомляв портал Знай.uа, Макс Михайлюк відкрив душу заради чарівної красуні: "Зірки світять всюди".

Також портал Знай.uа писав, що Даша Ульянова після фіналу "Холостяка" відчувала стрес і біль, коли дізналася про зраду Макса Михайлюка на проекті. Про це дівчина нещодавно розповіла своїм шанувальникам.