Відомий автор-сценарист "Кварталу 95" і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт поділився у своїх Insta Stories цікавою інформацією, але вельми оригінальним способом.

Так, на опублікованому відео гуморист показав незвичайну чорну толстовку з написом "Не розмовляйте зі мною", а також повідомив, що вже в суботу ввечері відбудеться прем'єра нового шоу під назвою "Маска".

"Так, ви зі мною можете не говорити, а я з вами поспілкуюся на тему телебачення. Я став помічати, що після проекту "Холостячка" я став частіше дивитися телевізор. Не знаю, можливо це старість, а може той факт, що на українському телебаченні стали з'являтися круті потужні проекти. Один з них завтра в суботу, о 21:00 і щосуботи на трк "Україна" шоу-детектив "Маска". Це шоу круто пройшло в 29 країнах. І ось, нарешті, воно з'явиться у нас на українському телебаченні. Тому завтра о 21:00 можете зі мною включати. У цих пайках знімали це шоу і учасникам не можна було розмовляти і вони були в масці", - заявив Еллерт.

Олександр Еллерт, скріншот Insta Stories

Олександр Еллерт, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Олександр Еллерт, скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Еллерт зізнався, що довелося пройти після фіналу Холостячки: "Прожив три місяці..."

Нагадаємо, Ксенія Мішина розкрила секрет порцелянового обличчя: "Ефективне і дієве".

Як повідомляв портал Знай.uа, Еллерт вперше зізнався, чому не познайомив Мішину з батьками: "Сидять в трусах, потім випадково встають…"

Також портал Знай.uа писав, що Еллерт розкрив, як почалася їхня історія кохання з Холостячкою: "Знову Мішина переслідує мене".