Новий головний герой шоу "Холостяк" Михайло Заливако продовжує радувати нових шанувальників публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям поки стежать всього 14 тисяч чоловік.

Зараз він виклав знімок, який був зроблений на одному з оглядових майданчиків зі скляними огорожами. Михайло постав у бірюзовому светрі, коротких брюках і яскравих кросівках.

Однією рукою він тримається за поручень, другу ж сунув в кишеню, посміхаючись і дивлячись в підлогу.

Михайло Заливако, скріншот: Instagram
Михайло Заливако, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

"Не холодно нiх*я, коли ти бублик", "На цій фотографії все прекрасно", "Дуже прикольно 😉 думаємо що 11 сезон буде дуже гарячим🔥", "Красунчик брат!!!😜 ", "Без зайвих казок і обманів, хочу я підвести підсумок: ти з голови до ніг бажаний, ще бажаніше між ніг! ❤", "😊Стильненько", "Кидай серцем удачі", "Ось цікавенько, вже девулечка якась запала в душу?️", "На цьому фото ідеально все👍", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, новий Холостяк Заливако вже обеззброїв претенденток: "Для тих, кому не спиться". На фотографії Заливако одягнений в чорне, обличчя спокійне і впевнене, погляд трохи нахабний і веселий.

Як повідомляв "Знай.ua", Новий Холостяк Заливако починає інтригувати українок: "Спасибі за вчорашню ніч". В Instagram він опублікував селфі на тлі цікавого інтер'єру закладу. Однак хлопець показав половину свого усміхненого обличчя.

Знай.ua писав, принц, трансвестит і невдаха: 8 цікавих фактів про шоу "Холостяк"