Фахівці Пенсійного фонду України повідомили, що було продовжено фінансування пенсій за січень.
Про це повідомили у пресслужбі Пенсійного фонду України у Фейсбуці.
Повідомляється, що 18 січня 2021 року Пенсійним фондом України, згідно із затвердженим графіком, продовжено фінансування пенсій січня.
На сьогоднішній день на пенсійні виплати спрямовано 2,2 млрд гривень. А фінансування пенсій січня забезпечено на загальну суму 29,1 млрд гривень.

джерело: Пенсійний фонд України
джерело: Пенсійний фонд України

"Виплата пенсій буде проведена у визначену кожному пенсіонеру дату виплати в установленому порядку", - повідомили у фонді.

скріншот зі сторінки в Facebook
скріншот зі сторінки в Facebook

Нагадаємо, в Пенсійному фонді також заявляли, що з 1 січня 2021 року розмір мінімальної пенсії за віком для безробітних пенсіонерів збільшиться до 2400 грн.
Збільшення продиктоване підвищенням мінімальної заробітної плати до 6000 грн. Для українців, які досягли 65-річного віку зі стажем роботи 35 років у чоловіків і 30 років у жінок, пенсія за віком складе 40% мінімальної заробітної плати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У нинішніх економічних умовах вводити накопичувальну пенсійну систему не можна-експерт. Введення накопичувального рівня пенсійної системи в умовах слабкої економіки призведе до знецінення пенсійних накопичень громадян, тому зараз ця реформа не на часі.

Як повідомляє портал «Знай.иа» У ПФУ українців попередили, хто може залишитися без частини пенсії:"припинення перерахування". Фахівці ПФУ пояснили нюанси нарахування пенсії українцям, які перебувають у будинках-інтернатах.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також «Знай.иа " писав, що Українець відпрацював 30 років і отримав копійчану пенсію: в ПФУ пояснили, що не так зі стажем чоловіка. Фахівці Пенсійного фонду України пояснили нюанси отримання пенсійних виплат