Напередодні 11 сезону популярного вокального шоу "Голос країни" українцям нагадали про найяскравіші виступи за всі роки існування проекту.

На офіційній сторінці "Голос країни" опублікували круте відео, на якому можна побачити найкращі виступи учасників шоу.

"Підготували для тебе добірку найкращих виступів за 10 років шоу #голоскраїни 😍

Голосуй в коментарях, який учасник запам’ятався тобі найбільше:

1. Олександр Клименко – "Материнська любов" 7 сезон.
2. Сергій Асафатов – "Вахтерам" 10 сезон.
3. Олександра Зарицька – "Price tag" 4 сезон.
4. Даніель Салем – "07" 10 сезон.
5. Віра Кекелія – "Спи собі сама" 7 сезон.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дивись прем’єру #голоскраїни11 24 січня о 21:00 на 1+1", - йдеться в публікації.

"Олександр Клименко і Сергій Асафатов супер 👏", "До сліз 😍", "Це було дуже круто 🙌", "Я теж від цих виконавців у захваті", - зазначили в коментарях користувачі соцмережі.

Нагадаємо, Дан Балан заспівав про кохання, але не з Тіною Кароль: "Мурашки по шкірі". Молдавський співак і тренер "Голос країни", якому приписують романтичні стосунки з Тіною Кароль, виконав з підопічною з 10 сезону романтичну пісню.

Як повідомляв портал Знай.uа, найгарячіші образи Тіни Кароль з "Голосу країни" показали в мережі: від глибоких декольте до латексу. Українцям запропонували вибрати найкраще вбрання артистки.

Також портал Знай.uа писав, що шоу "Голос країни" розкрило вологі мрії українців про парочку Кароль і Балан: "Хочу". Так, телеканал "1+1" вже знімає новий сезон популярного вокального шоу.