Нещодавно на HBO Max анонсували вихід продовження серіалу "Секс у великому місті". У сиквелі з десяти епізодів під назвою "And Just Like That..." з'являться головні зірки – Сара Джессіка Паркер, Синтія Ніксон і Крістін Девіс. Однак Кім Кетролл (та її героїня Саманта Джонс) відмовилася від участі.

Продюсери міні-серіалу пообіцяли зробити його "таким расово різноманітним і барвистим, як сам Нью-Йорк", повідомляє Daily Mail.

Так, на екранах з'являться дві нові героїні серіалу. Одна з них буде афроамериканкою, а інша – азіатського походження.

"Саманта не повернеться, але ми введемо двох нових персонажів, сильних і сміливих жінок, які допоможуть представити серіал новому поколінню глядачів та більш точно відобразити світ, в якому ми живемо. Прийшов час показати в шоу обличчя і життя реальних жінок з Нью-Йорка 2021 року", - зазначило джерело газети.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

На думку джерела, було б нерозумно демонструвати життя мультикультурного Нью-Йорка лише очима білошкірих жінок.

Варто уточнити, що зйомки сиквелу "And Just Like That..." (А потім) почнуться навесні в Нью-Йорку. Дата виходу ще невідома.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що HBO планує реанімувати "Секс у великому місті".

Як повідомляв портал Знай.uа, головні зірки "Сексу у великому місті" Синтія Ніксон (Міранда), Сара Джессіка Паркер (Керрі) і Крістін Девіс (Шарлотта) розмістили в Instagram перший тизер продовження популярного серіалу, який покажуть на HBO Max.

Також портал Знай.uа писав, що у віці 86 років пішла з життя американська актриса Лінн Коен, відома за роллю домогосподарки в серіалі HBO "Секс у великому місті".