Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Не так давно телеведуча шоу "Хто зверху" і "Le маршрутка" розмістила в своїх Insta Stories красиві спільні фотографії з Катериною Кухар.

Варто зазначити, що 18 січня українській балерині і судді "Танці з зірками" виповнилося 39 років. У підписі до знімка Леся привітала подругу з днем народження.

До речі, на фото дуже видно різницю в їх зрості. Нікітюк досить висока – 180 см, а Кухар помітно нижча – всього 161 см.

"Маленька диво-діва", - написала 33-річна телеведуча.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Леся Нікітюк та Катерина Кухар, скріншот Insta Stories

Леся Нікітюк та Катерина Кухар, скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк показала, як швидко прибрати жирок з боків: перебрала з олів'є на Новий Рік. Зірка часто піднімає настрій українцям влучними жартами.

Нагадаємо, майбутня "Холостячка" Нікітюк проміняла славу на кар'єру кур'єра: "ЛеПуля". Так, Леся зізналася, що нещодавно запустила власний сервіс доставки українських делікатесів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк передумала ставати новою "Холостячкою" і хоче бути свинкою.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк показала, як відходить від олів'є та хачапурі – блюдечко буряка.