Нове шоу "Маска", зірковими суддями якого стали Настя Каменських, Оля Полякова, Андрій Данилко і Дзіздьо (Михайло Хома) стартувало на телеканалі "Україна" в суботу, 16 січня.

У довгоочікуваному проекту взяли участь 16 найвідоміших людей України, а крім співаків і співачок на сцені запалюватимуть актори, коміки, спортсмени, політики, ведучі. Суть "Маски" - розгадати, хто із зірок ховається під масивними костюмами фантастичних персонажів.

Герої навмисне змінили голоси, манеру мови і навіть фірмові жести, а про те, хто може бути під маскою не знає абсолютно ніхто, крім команди гримерів. Так, творці проекту заінтригували ще одним новим персонажем - грайливою Крапанкою. Інформація про Крапанку з'явилася на офіційному Instagram-акаунті проекту "Маска" на телеканалі "Україна".

"ЗНАЙОМТЕСЬ, НОВА ГЕРОЇНЯ ШОУ МАСКА – ГРАЙЛИВА КРАПАНКА 🔥

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників
Показати ще

Було важливо створити автентичних героїв, які б символізували нашу землю і традиції. Тому художник з костюмів шоу МАСКА Назар Дідик запропонував Крапанку.

«Крапанка – це символ українського народу, символ свята, весни, радості, Вознесіння! Але хотілось наділити це свято ще й емоціями! Тому з'являється образ грайливої господині з припіднятою бровою. Хотілося, щоб в характері тітки Крапанки була грайлива перчинка і при цьому через усмішку – відкрита душа!» – натхненно розповідає Назар Дідик.

Наша героїня має важливе послання для всіх жінок України, чарівних і прекрасних.

«Хотілося передати цією маскою меседж всім жінкам України, щоб себе любили, цінували, дозволяли собі бути рожевою в блакитну цяточку, бути собою в радості і любові!» – пояснив художник з костюмів шоу МАСКА @nazardidyk."