Відомий український педіатр, телеведучий і вже вельми популярний блогер Євген Комаровський вирішив трохи відволіктися від теми підступного "ковіда" і розповісти українцям, чим відрізняється спорт від фізкультури. Комаровський продовжив популярну рубрику:"Питання-відповідь".

Про це доктор Комаровський розповів на своєму Ютуб-каналі.

Чим відрізняється спорт від фізкультури, якими насправді повинні бути правильні умови для спортивних занять, чому спортсмени хворіють часто і навіть іноді важче тих, хто взагалі не дружить з фізичними навантаженнями, — про все це розповість доктор Комаровський.

" Величезна подяка Євгену Олеговичу за просвітництво громадян", " Найрозумніший лікар! Все чітко, зрозуміло і головне правильно! Живіть довго, доктор!", " А ось чому.. у школі в залі було прохолодно і мало хворіли..", " Фізкультура - це здоров'я, спорт - це його втрата", " Я замовив собі в ЖЖУКе зволожувач повітря, продавець навіть не знав що це таке! А в аптеці гігрометр, чим сильно здивував фармацевта. Чи то я дивний, чи то люди дивні...", " Доктор поставте нарешті крапку в питанні про "повторному" зараженні короновірусу, і вакцин кому потрібно а кому ні", " Спасибі велике, за ВАШУ роботу♥️", - коментували відео користувачі Мережі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

скріншот коментарів
скріншот коментарів

скріншот коментарів
скріншот коментарів

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Комаровський дав інструкцію з безпечних прогулянок: як не підчепити Covid-19 на вулиці

Як повідомляє портал «Знай.иа» Комаровський розповів про завдання батьків на зиму: "ховаємося від сопливих дітей"

Також «Знай.иа " писав, що Комаровський пояснив, чому не потрібно боятися протягу: "краще познайомитися з ним в дитинстві"