22-річну мільйонерку з TikTok Діну Саєву батьки відправляють на лікування у дивний санаторій, де вона перебуватиме без зв'язку.

Популярна російсько-таджицька блогерка і модель Мадіна Басаєва, відома в мережі, як Діна Саєва, зі сльозами на очах прощається з підписниками. Відповідне відео вона розмістила в TikTok.

Дівчина розказала, що батьки відправляють її підлікуватися в якийсь санаторій, де вона на 20 днів виявиться без зв'язку із зовнішнім світом.

Діна Саєва не стала вдаватися в подробиці свого стану, натомість зізналася, що новина про поїздку в санаторій стала для неї несподіванкою, адже вона не завершила ряд справ, пов'язаних з блогом.

Дівчина зазначила, що не хоче їхати на лікування, та родичі наполягли на тому, щоб вона відправилась в санаторій.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Я буду за вами нудьгувати дуже сильно. Побачимося через 20 днів ... Сьогодні мені сказали, що потрібно приїхати. Я досі в це не вірю і взагалі не хочу туди ... Але треба вилікуватися, поліпшити свій стан. Сім'я за мене переживає", - важко зітхає зірка.

Як відомо, тепер навіть у старих санаторіях ловить інтернет. Тому досить суворі порядки в лікувальному закладі не пройшли повз увагу фанатів блогерки. Заборона на використання інтернету, на думку фоловерів, зазвичай діє для пацієнтів рехабів (наркологічних клінік), де на час лікування відбирають телефони.

Нагадаємо, Діна Саєва розгнівала хейтерів "голою" фотосесією

Як повідомляв портал Знай.ua, зірка TikTok Діна Саєва заявила, що їй не потрібен чоловік на шиї

Також Знай.ua писав, російського опозиціонера Олексія Навального "засікли" на коментарі під фото Діни Саєвої