Україна несподівано очолила рейтинг мінімальних зарплат у світі

Україна очолила рейтинг країн з найбільшим зростанням "мінімалки". За 2021 рік реальна мінімальна зарплата в Україні зросла на 27% у порівнянні з минулим роком - з 3802 грн до 4830 грн. Це 1 місце серед 56 країн.

джерело: Координаційний центр з надання правової допомоги/Фейсбук
джерело: Координаційний центр з надання правової допомоги/Фейсбук

"Холостячка" Нікітюк зізналась про епіляцію в цікавому місці: "Надіюсь, ви вирізали"

Яскрава та непередбачувана ведуча "Хто зверху" і "Le маршрутка" Леся Нікітюк появилась на YouTube-каналі "В гостях у Гордона". Леся не упустила можливості продемонструвати своє почуття гумору та прокоментувала анонс жартом у своєму стилі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Леся Нікітюк, скрін з відео
Леся Нікітюк, скрін з відео

Помер геніальний сценарист всіма улюблених "Сімпсонів" і "Малкольм в центрі уваги" Девід Річардсон

Помер один з творців культового мультсеріалу "Сімпсони" Девід Річардсон. Американський продюсер пішов з життя у віці 65 років, в понеділок 18 січня. Напередодні Різдва він відсвяткував свій останній ювілей.

Девід Річардсон Фото: Industry Entertainment
Девід Річардсон Фото: Industry Entertainment

Кравець просить жителів рідного міста Зеленського про допомогу: "Ситуація нерядова"

Олена Кравець на Водохреще попросила у криворіжців допомоги. Популярна українська комедійна актриса Олена Кравець, яка багато років працює в Студії "Квартал 95" та очолює новий проєкт "Жіночий квартал", попросила допомоги у шанувальників.

Олена Кравець, фото з вільних джерел
Олена Кравець, фото з вільних джерел

Українців змусять платити за нерухомість більше: як зміниться податок і що потрібно знати

У вівторок, 19 січня, стало відомо про те, що народні депутати планують знову змінити формулу нарахування податку на нерухомість. Однак виникає питання, оскільки великих проблем у його стягуванні немає.

нерухомість, скріншот з відео
нерухомість, скріншот з відео

Льоша Тригубенко вперше після "Холостячки" з'явився з дівчиною: блондинка з великими очима

Фіналіст проекту "Холостячка", бізнесмен Олексій Тригубенко так і не зміг підкорити серце головної героїні Ксенії Мішиної. Однак чоловік продовжує розвивати свою діяльність та вести сторінку в соціальній мережі Instagram.

Олексій Тригубенко, фото з Instagram
Олексій Тригубенко, фото з Instagram