Віталій Козловський неприємно здивував фанаток обвислим "пузом".

Скандальний український "мачо" співак Віталій Козловський, який так любить радувати своїх прихильниць гарячими знімками оголеного торса, показав нові рельєфи на тілі - замість кубиків одна велика куля на животі.

Як видно з оприлюдненого кадру в Instagram, для красунчика, який давно зводить з розуму фанаток своїм накачаним тілом, карантин не пройшов безслідно - замість бажаних "кубиків" фанати побачили кругленький животик.

Співак продемонстрував, що рельєфи його тіла значно змінилися і виросли в ширину. На світлині Віталій Козловський позує без сорочки, оголивши значних розмірів пивний живіт і трохи обвислі чоловічі груди.

"Трошки запустив себе на карантині. Їв кутю та не міг зупинитись", - підписав фото Віталій.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Віталій Козловський, скрін з Instagram
Віталій Козловський, скрін з Instagram

Звичайно ж, уважні підписники помітили підступ відразу - Віталій попрацював у фоторедакторі, щоб трохи пожартувати над собою та повеселити підписників.

Так, "легким порухом руки" Козловський перетворив з накачаного красеня на середньостатистичного чоловіка, який не уявляє своє життя без дивана та пляшечки пива.

"Та ладно ... Не вірю. Ще вчора все було ок";
"Фотошоп";
"З'явились "святкові" складочки на кубиках", - жартують шанувальники.

Нагадаємо, Козловський в одних трусах вмочив себе в йорданську ополонку

Як повідомляв портал Знай.ua, Козловський у жіночому бікіні підбив підсумки непростого 2020

Також Знай.ua писав, Козловський похвалився, як веселиться у жіночій компанії своїх шанувальниць