Помер відомий український дизайнер одягу Сергій Єрмаков, який одягав багатьох знаменитостей.

Сергій Єрмаков пішов з життя у віці 48 років. Про смерть модельєра повідомила художниця Анжеліка Рудницька в Facebook.

"Пішов з життя Сергій Єрмаков. Український дизайнер, який майже втратив зір, але не втрачав бажання творити красу, працювати, спілкуватися, жити. Кожне його плаття завжди було подією... Україна втратила ще один талант, який так і не змогла гідно оцінити. Прикро і сумно до сліз. Світла пам'ять Сергію", - підписала Рудницька пост.

Сергій Єрмаков, фото з вільних джерел
Сергій Єрмаков, фото з вільних джерел

Відомо, що з дитинства Сергій Єрмаков хворів на цукровий діабет і був практично незрячим майже все життя. Останні роки життя дизайнер пересувався на інвалідному візку. Точна причина смерті наразі не встановлена.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Модельєр неодноразово створював вбрання для багатьох знаменитостей. Серед них були співачки Світлана Лобода, Надія Мейхер, актриса і модель Даша Астаф'єва, телеведуча Маша Єфросиніна та ще десятки відомих жінок.

Сергій Єрмаков та Ірина Білик, фото: unian
Сергій Єрмаков та Ірина Білик, фото: unian

Творчість українського кутюр’є цінували такі закордонні fashion–гуру як Жан–Поль Готьє та В’ячеслав Зайцев. Свою останню, публічно презентовану колекцію Єрмаков присвятив Україні.

Сергій Єрмаков на показі, фото: unian
Сергій Єрмаков на показі, фото: unian

Нагадаємо, помер П'єр Карден, французький модельєр і посол доброї волі

Як повідомляв портал Знай.ua, померла муза Карла Лагерфельда супермодель Стелла Теннант

Також Знай.ua писав, в Італії загадково померла модель Playboy