Близькі Юлії Началової прокоментували чутки про таємну дитину співачки, яка нібито народилась після смерті попзірки від сурогатної матері.

З дня несподіваної й трагічної загибелі відомої російської співачки Юлії Началової минуло вже майже два роки, але її ім'я досі не сходить з інформаційних стрічок російських видань.

Нещодавно в ЗМІ повідомили про те, що нібито сім'я покійної знаменитості виховує її сина від В'ячеслава Кудрі, народженого сурогатною матір'ю вже після смерті Началової.

Юлія Началова, фото: Facebook
Юлія Началова, фото: Facebook

Подруга і продюсер попзірки Олеся Сазикіна спростувала ці чутки та нагадала, що про померлу людину потрібно говорити тільки хороше і не обливати брудом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Дитини ніякої немає. Тут неможливо мати дитину від сурогатної матері. Навіщо все це? Людина померла. Усе. Про неї потрібно говорити тільки хороше, а зараз знову поллється якийсь бруд", - сказала Сизикіна.

Вона також зазначила, що їй шкода батьків Началова, яких ображають подібні новини. Сазикіна підкреслила, що єдина небайдужа до них людина - це колишній чоловік співачки, в минулому гравець російської збірної з футболу Євген Алдонін. Він допомагає виховувати 14-річну доньку від шлюбу з попзіркою, регулярно виділяє кошти батькові й матері Началової.

Донька Началової та Алдоніна, фото: express-novosti
Донька Началової та Алдоніна, фото: express-novosti

Інформацію про народження дитини від сурогатної матері спростувала і концертний директор артистки Оксана Мостовлюк.

Зазначимо, що Юлія Началова померла від зараження крові та серцевої недостатності 16 березня 2019 року. Співачці було всього 38 років.

Нагадаємо, російські ЗМІ повідомили про "таємну" дитину Юлії Началової, народжену від сурогатної матері після смерті співачки.

Як повідомляв портал Знай.ua, примарні скарби Началової несподівано з'явилися у старої "сестрички".

Також Знай.ua писав, донька Началової вперше заспівала і зворушила всіх до сліз схожістю з матір'ю.