Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість разом з красунею-дружиною Лілією і їх 5-річним сином Леоном вирушили на довгоочікувані зимові канікули в сонячний Маямі, США. Так, артист креативно пожартував над численними шанувальниками у своїх Сторіс.

Шоумен виставив сонячний кадр з білосніжним хмарочосом на тлі блакитного неба, несподівано запропонувавши аудиторії провести екскурсію по їх нерухомості в Маямі, після чого фанати залишилися в захваті. Втім, житло Влад показувати не збирався, демонструючи, як їх сім'я відпочиває на пляжі серед каменів, золотого пісочка і блакитної води.

Яма нібито провів екскурсію не по апартаментах, на що так сподівалися фоловери, а по маленькому шматочку пляжу, де вони з Леоном і Лілією розмістили свої речі. Навіть таку невелику ділянку танцюристу вдалося розділити на вигадані кімнати.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Будь ласка, наше житло!

Все вже в кадрі: це передпокій (показує на капці), місце для взуття, тут збройовий склад (переводить камеру на Леона з водяним пістолетом), спортзал, дитяча кімната (м'яч і пасочка), меблі, тобто я маю на увазі дружина, а під нею меблі (розкладний стілець і камінь).

Тут дах, поки ще не розкладений (показує на пляжну парасольку), поки ми кабріолетом, холодильник (два камені, між якими остигає пляшка з водою), стіл, гардероб (ще один камінь) і... любов! (захоплюється красунею-дружиною). "

Влад Яма, instagram.com/vladyama_official/