Українська легкоатлетка, чемпіонка Марина Бех-Романчук відома на всю країну своїми перемогами і спортивним духом. Дівчина не раз представляла батьківщину на міжнародних змаганнях і продовжує це робити.

Також Бех-Романчук зібрала багатотисячну аудиторію в соцмережі Instagram, де тепер часто радує шанувальників яскравими фотографіями зі свого насиченого життя. Нещодавно спортсменка поділилася на своїй сторінці романтичним знімком, на якому позує зі своїм чоловіком, дворазовим чемпіоном Європи з плавання Михайлом Романчуком.

Варто зазначити, що нещодавно парочка відпочивала в Туреччині, де і була зроблена ця фотографія. Марина застрибнула на чоловіка, обійняла його і поцілувала. У підписі до фото вона зізналася, що сумує за коханим.

"Сумую🤍", - ніжно підписала кадр українська легкоатлетка.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Найкращі", "Солодка парочка😍", "Щасливчик", - зазначили коментатори.

Міша Романчук також залишив коментар, в якому написав, що любить дружину.

Раніше ми писали про те, що Марина Бех-Романчук похвалилася успішним завершенням сезону і нагадала шанувальникам свої результати.

Нагадаємо, Марина Бех-Романчук завоювала шалену нагороду і посміхнулася: "Найкраща в Україні".

Як повідомляв портал Знай.uа, українська чемпіонка Бех-Романчук скинула одяг і закуталася в хмари.

Також портал Знай.uа писав, що українська чемпіонка Бех-Романчук взяла вгору над напівголим рекордсменом: "Лише з тобою".