Український футболіст Олександр Зінченко продемонстрував синець під оком, який він отримав під час гри за англійський "Манчестер Сіті".

Фото зі спортивною травмою він розмістив на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук".

У кадрі чоловік позує з бутсами жовтого кольору фірми Puma — очевидно, бланш під оком він використав у рекламних цілях. Зінченко притуляє лівий бутс спочатку до травмованого лівого ока, закриваючи його від глядача. А ось вже на наступному фото він закриває здорове око.

Підписники футболіста сприйняли синяк як привід для жартів, особливо часто апелюючи до його молодої дружини, спортивної журналістки та телеведучої Влади Седан.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Коли вивчав фінти Дзюби, і Влада зайшла в кімнату…" — йде мова в одному з коментарів, де нагадують про скандал з інтимним відео російського футболіста.

"Коли жінка подивилася історію браузера, а там посилання на телепрограму «ПРОФУТБОЛ» з Олександрою Лободою. Або коли, замість «Вмикай підігрів» ввімкнув «Профутбол»", — жартують вболівальники.

"Коронний справа від Влади?" — знову натякнув на сімейне насильство ще один коментатор.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Цю травму Зінченко отримав під час матчу між "Манчестер Сіті" та "Астон Вілла" у перенесеному першому турі АПЛ. "Ман Сіті" у цій грі отримав перемогу з рахунком 0:2.

Нагадаємо, Динамо повернуло великого нападника перед матчами Ліги Європи з Брюгге

Як повідомляв "Знай.ua", Мессі влаштував фанату найкращий день у його житті прямо в машині: "Чи можеш ти дати мені..."

Знай.ua писав, Вербич "виправдався" за Динамо після провальної нічиї: "Ніхто не розуміє правила"