Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,2 мільйона чоловік.

Зараз же вона поділилася тим, про що давно мріяла після "мега-ради", отриманого нею в житті. Він полягає в тому, щоб створювати те, чого не вистачає тобі самому і це обов'язково знадобиться кому-небудь ще.

"Ось воно! Кулінарна книга, про яку я мріяла! І ВИ ЗІЙДЕТЕ ВІД НЕЇ З РОЗУМУ! 🤩 🤩 🤩 🤩 Ця книга створена на хвилі шаленого натхнення, яка підхоплювала всіх, хто брав участь у створенні (дизайнер @katja_renko, фуд-фотограф @olasimxa, головний редактор @natapasichnyk фото обкладинки @ kulakowskiy, візаж@ grinyuka_nastya, стиль @ skvarska, куратор зйомки @ olgatopolnitskaya та інші)! @andreeva.kateryna ми зробили це ♪ і це ШЕДЕВР! (тут я плачу сльозами і ковтаю слова щастя😅 - це правда)", — написала Аніта Луценко в підписі до публікації.

Аніта Луценко, скріншот: Instagram
Аніта Луценко, скріншот: Instagram

Далі вона розповіла, про що ж ця книга. Її мета полягає в навчанні "класних, професійно успішних, мам, дружин, подруг" готувати швидко і смачно. Складається вона з 125 рецептів, а передпродаж, за словами Луценка, вже відкрита. Відправка ж почнеться після першого березня.
"І готувати, щоб швидко, здорово і ковтати пальці! Тепер це легко і це хочеться робити!", - додала вона.

Нагадаємо, тренер "Зважених та щасливих" показала їстівну ялинку: сподобається дорослим і дітям

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", тренер з "Зважені та щасливі" Аніта Луценко вберегла українок від переїдання на Новий Рік

Знай.ua писав, тренер " Зважених та щасливих" Луценко розповіла про корисні продукти: худнути тільки з ними