Кулінарний експерт Євген Клопотенко, незважаючи на свій багатий досвід, все ще відкриває для себе нові сторінки української кухні, але і продовжує ділитися смачними рецептами на сторінці в соціальних мережах.
Зараз він, у своєму Instagram-акаунті, де за його життям стежать понад 540 тисяч осіб, виклав своє фото і привітав українців з Днем Соборності.

"Ми різні, але ми єдині. У нас одна країна та одне майбутнє, і від наших дій залежить, в якій Україні ми будемо жити. Давайте не забувати про це. З Днем соборності. Все буде Україна. Все буде борщ", - написав Євген Клопотенко у підписі до публікації.

На знімку він постав у вбранні з українськими візерунками навпроти сонця, закриваючи рукою падаюче на обличчя світло.

Євген Клопотенко, скріншот: Instagram
Євген Клопотенко, скріншот: Instagram

"Привітання вам Євген, зі святом!! і щире спасибі за вашу роботу і турботу для єдності нашої рідної України", "Вітаю Вас зі святом Днем Соборності України! Слава Україні!", "Все буде борщ!!! Та ще й з пампушкам", "Тепер і перед законом: все так красиво заговорили рідною мовою, адже можуть!", "Ви послані Богом до нас і наших душ. Дякуємо Вам за Ваш внесок і вашу працю", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Клопотенко)
Коментарі, скріншот: Instagram (Клопотенко)

Нагадаємо, Клопотенко поділився простим рецептом бутерброда до новорічних фільмів: "Але у них гірше"

Як повідомляв "Знай.ua", Клопотенко Спік три види пампухів за лічені хвилини: з часником, грибами і солодким сиропом

Знай.ua писав, Клопотенко перетворив печериці та картоплю на страву, від якого не відірватися: "Магія"