Світлана Лобода повернулась на кілька днів з Мальдівів у холодну російську зиму і заявила, що готує бомбу.

Епатажна виконавиця Світлана Лобода народжена в Україні, але давно живе і працює в Росії, де активно будує кар'єру. Вона зібрала в Instagram понад 6 мільйонів підписників та не втомлюється розважати публіку новими фото та відео, де б вона не перебувала - вдома, в турі чи на відпочинку.

Днями співачка повернулася додому з Мальдівів, де відпочивала зі своєю сім'єю. Як з'ясувалось, довго перебувати в Росії вона не планує - всього кілька днів. Про це Лобода повідомила у черговому своєму пості в Instagram.

Зірка російської естради розмістила відео, на якому показала, як готується до виступу на концерті.

Лобода постала в яскравій екстракороткій сукні, ніби витканій із дощику, яка повністю відкривала її спину та демонструвала довгі стрункі ноги співачки.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Співачка розказала про свої плани та заінтригувала "бомбою", яку готує для шанувальників.

"Я повернулася на пару днів в холодну зиму. Мій план: відпрацювати заплановані концерти (кажуть, обмеження поступово знімаються), закінчити новий сингл. Скоро Прем'єра! Ми готуємо Вам таку бомбу", - прокоментувала відео Лобода.

Нагадаємо, Лобода влаштувала в Дубаї брудні танці на столі

Як повідомляв портал Знай.ua, Лобода вирішила залити своїм "Молоком" TikTok та Instagram

Також Знай.ua писав, Лобода оприлюднила план "завоювання" київських радіостанцій