Відома українська співачка і продюсерка Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з мільйонною армією шанувальників фото та відео зі свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна виконавиця хітів "Білий літак" і "Полюби меня такой" розмістила свіжий пост, в якому повідомила про крутий розіграш. Так, артистка вирішила розіграти серед підписників ексклюзивну прикрасу з ювелірної колекції "Назви мене по імені".

"Мої дорогі, я рада презентувати ювелірну колекцію "Назви мене по імені" спільно з "Данилевич" і новий мерч спільно з "Татуболка". У зв'язку з цією подією роблю розіграш. Умова:

1. Поділися інформацією у себе в сторіс і напиши "Хочу прикрасу від Наташі Могилевської".

2. Напиши в коментарях "Готово".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Через тиждень рандомним способом виберу переможця, який отримає ексклюзивну прикрасу!" - написала Могилевська.

"Дуже красивий манікюр🔥", "Не вірю в розіграші))", "Дуже красиво", "Хочу😍", "Хочу Натусик", "Наталя, я вас відразу не впізнала 😊 Багата будете 😉🤍", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Нагадаємо, Наталія Могилевська розкрила секрет ідеальної фігури: "Всього 15 хвилин".

Як повідомляв портал Знай.uа, Наталія Могилевська порівняла людей з собаками: "Втратили зв'язок".

Також портал Знай.uа писав, що Могилевська розповіла, на що зважилася вперше: "Пора діток заводити".