Відомий український кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко поділився у своєму Instagram з шанувальниками улюбленим рецептом бутербродів із запеченими перцями.

"Колись я складу бутербродну камасутру, бо знаю мільйон способів, як зробити канапки дуже еротичними. От один з них. Візьміть солодкі перці. М‘ясисті такі, добрі. Посоліть, додайте олійки, ніжно погладьте, загорніть в фольгу та відправте їх в духовку ставати сексуальнішими. 200 градусів, 30 хвилин.

Візьміть свій улюблений хліб - м‘який, смачний, зі скоринкою. Наріжте. Якщо хочете, то потримайте скибочки у духовці, щоб з‘явився звабливий хрумкіт. Я в таких випадках ставлю на своїй Franke режим грилю, це ідеально. Потім увімкніть "You can leave your hat on" та полийте скибочки хлібу оливковою олією.

Візьміть фету, подавіть її пальцями та викладіть на один хлібчик. На інший хлібчик покладіть шинку. Зверху на обидві скибочки - вже запечений та порізаний солодкий перчик. Сіль, свіжомелений перець, лимонна цедра за бажанням (яку я забув додати на відео), ще трохи оливкової олії. Енджой <...> А бутерброди з печеним перцем приготуйте обов‘язково. То суцільний секс", - написав Клопотенко.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Клопотенко трепетно нагадав українцям про єдність.

Як повідомляв портал Знай.uа, Клопотенко спік три види пампухів за лічені хвилини: з часником, грибами і солодким сиропом.

Також портал Знай.uа писав, що Клопотенко перетворив печериці та картоплю на страву, від якої не відірватися.