Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Руслан Хомчак у День Соборності відправився до району проведення ООС та привітав захисників.
Як повідомили в штабі ООС, Головнокомандувач Руслан Хомчак подякував захисникам за мужність і любов до України.
"Тисячолітня героїчна боротьба українців за власну державність зміцнює наш бойовий дух сьогодні. На наших бойових прапорах - імена воїнів визвольних змагань 1917-1921 років. Ми маємо власну воєнну історію і не менш героїчне сьогодення. У цей день хочу подякувати кожному з вас за мужність, сміливість і любов до України. Я бажаю нам перемоги в ім’я майбутнього прийдешніх поколінь!", - звернувся Хомчак до воїнів.

Перебуваючи на одній з позицій в районі Авдіївської промзони, спільно з тимчасово виконуючим обов'язки командувача Об’єднаних сил генерал-майором Віктором Ганущаком, Руслан Хомчак поклав квіти до пам’ятника воїнам, які загинули у бою, звільняючи Донбас від окупантів.

На позиціях воїни особисто поспілкувалися з Головнокомандувачем та назвали проблемні питання, що виникають в ході виконання бойових завдань, для вирішення їх вищим військовим керівництвом.