Українська співачка Оля Полякова після тривалого відпочинку на Мальдівах повернулася з сім'єю в засніжену Україну, про що зовсім недавно стало відомо завдяки публікації в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,4 мільйона чоловік.

17 січня 2021 року, вона відсвяткувала свій 37-й День народження, до цього публічно обговорюючи кризове становище зірок через карантинні обмеження. На райському острові вона проводила разом з чоловіком і дітьми: 15-річною Машею і 9-річною Алісою. Виявляється, що у найменшої теж є аккаунт в Instagram, на який підписано понад 10 тисяч осіб.

Зараз вона поділилася фотографією в купальнику на гамаку у воді.

"Мені сподобалося!🐬 🌊 ", — написала дівчинка в підписі до знімка.

Аліса Полякова, скріншот: Instagram
Аліса Полякова, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"А нам сподобалося як ви весело провели час по сімейному, молодці дівчатка", "Там я бачила таку саму фото в Олі Полякової вона теж там😳❤️", "Хочу щоб на мене підписалася твоя бабуся 👵 але цього не буде🥺 🥺", "Яка ж ти красива давай будемо подругами?❤️", — написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Полякова)
Коментарі, скріншот: Instagram (Полякова)

Нагадаємо, Оля Полякова показала красунь-дочок в купальниках: штовхнула з висоти і голосно розсміялася. Зірка зафіксувала Машу (праворуч) і Алісу (ліворуч) в купальниках, що тримаються за руки, стоячи на краю високого дерев'яного пірсу.

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова насміхається над "потопаючою" 15-річною дочкою: "Позируй, дитинко"

Знай.ua писав, Оля Полякова повернулася з Мальдів і розсмішила українців: "Легка щетина є"