З Херсона прийшли тривожні новини. Місцеві жителі повідомляють, що суми у платіжках за опалення вже переходять всі межі. Справа в тому, що, за інформацією городян, їм обіцяли одну ціну, а в підсумку було виявлено зовсім інші цифри.

Про це стало відомо завдяки новій публікації депутата Херсонської міської ради Катерини Пушкарьової в мережі Facebook.

Публикация Екатерины Пушкаревой, скриншот: Facebook
Публикация Екатерины Пушкаревой, скриншот: Facebook

"Хто там плакав, що 40 або 50 гривень кв м опалення в Херсоні? А як вам, майже 65 гривень кв м? Хто платить більше? Робимо ставки. PS. Це при тому, що в листопаді майже не було опалення в нашому будинку, суцільні пориви((", - поділилася Катерина Пушкарьова.

Варто зазначити, що Пушкарьова Катерина Марківна - депутат Херсонської міської ради від партії "Батьківщина". Її публікація привернула до себе великий інтерес з боку українців, а також жителів Херсона.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Ось, що пишуть в коментарях: "Як вони всі задрали, треба всім припинити платити за всі послуги, я не думаю що всьому Херсону перекриють газ, світло, воду.", "Знайома живе в сталінці по проспекту Ушакова, каже, що за кв метр виставили 70 грн. Просто геноцид. Слів немає.", "Потихеньку відправляють в кам'яний вік", "Ці походу і шкуру знімуть, поки вулицю опалюють, тому що у людей вікна відкриті, а заощадити ніхто не може".

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

До слова, влада української столиці заявляла, що тарифи на опалення та гаряче водопостачання до кінця опалювального сезону в Україні підвищувати не будуть. Такої домовленості досягли під час урядової наради за участю прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, мерів: Києва - Кличка, Маріуполя - Вадима Бойченка, Кропивницького - Андрія Райковича, Вінниці - Сергія Моргунова, Кривого Рогу - Костянтина Павлова та першого заступника міського голови Харкова - Олександра Новака.

Раніше повідомляли, "Львівгаз" мало не довів пенсіонера до інфаркту однією платіжкою: "Нагоріло" 117 тисяч.

Як повідомляв Знай.uа, киянин отримав платіжку за тепло і схопився за серце: "10 пенсій!".

Знай.uа писав, українець отримав космічну платіжку за тепло: "10 тисяч!".