Залишок минулого тижня користувачі інтернету присвятили величезним довгим відьмам, які стали головним хітом після презентації Resident Evil 8.

Шерехи, зітхання, тужливі схлипи – традиційні прийоми, щоб тримати користувача в напрузі. А реалістичність оточення часом змушує повірити, що ви є реальним дійовим особою. Розгледіти можна навіть пил!

Resident Evil Village
Resident Evil Village

Поки що, Resident Evil 8 може змусити вас пошкодувати про те, що в 2021 році ще не втягнули новий телевізор 4K в свою квартиру. Важко сховатися за руками, коли закривавлена усмішка загадкової відьми все ще видно краєм вашого зору.

Resident Evil Village, гра, яка зажадає вашої уваги, навіть якщо ви занадто боїтеся його віддати.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Resident Evil Village
Resident Evil Village

Практика Resident Evil Maiden

Демоверсія Resident Evil Maiden-це перш за все візуальна і звукова демонстрація. Його можна завершити трохи більше ніж за 20 хвилин, хоча ви, ймовірно, затримаєтеся в його ретельно продуманих коридорах надовго.

Це демонстрація, створена для того, щоб ви трохи познайомилися з новою частиною багаторічної серії жахів про виживання, яка виправдовує очікування, піднімаючи планку ще вище.

Тепер, коли Дата виходу Resident Evil Village висічений на камені, це означає, що пекло можна почекати ще трохи.

Resident Evil Village
Resident Evil Village

Resident Evil Maiden також, нібито, створена для того, щоб дати власникам PS5 справжню демонстрацію того, чого нам слід очікувати від першого року випуску Ігор наступного покоління. Багато хто не очікував, що Demon's Souls так швидко відійдуть на другий план в цьому відношенні, але важко уявити, щоб хтось поповз від демо Maiden, не будучи повністю зачарованим її красою.

Перші 12 місяців завжди формують нові покоління, і, схоже, цей рік не буде винятком.

Частково Maiden настільки вражає, що це не просто технічна демонстрація, призначена для того, щоб допомогти калібрувати HDR вашого телевізора. Це також є нашим введенням в замок Дімітреску, область, яка, безсумнівно, буде складати більшу частину ігрового простору Resident Evil 8.

Resident Evil Village
Resident Evil Village

Те, що ми бачимо, – це майстерно застрягла в часі пісочниця, її багато прикрашені пристосування працюють, щоб відволіктися від справжнього жаху, який ховається всередині – комах, що пробираються крізь тріщини на фасаді, крові, що просочує килим і осідає на мостинах протягом декількох поколінь. Замок Дімітреску настільки просякнутий запахом смерті і розкладання, що PS5 практично втілює його в життя.

Resident Evil 8 піднімає якість відео на новий рівень, так і повинно бути. Хіба можна інакше виправдати витрачені вчора ввечері цілі 20 хвилин на вивчення ряду грубих стільців для тортур в Resident Evil Maiden?

Resident Evil Village
Resident Evil Village

Або чим ще пояснити час, витрачений на вивчення того, як пил осідає на їх деформованих дерев'яних рамах, заворожені глибиною деталей, динамічним світлом і тінями, що виявляють нові недоліки з кожним рухом джойстика.

Те, що в Resident Evil Maiden не вистачає інтерактивності, компенсується атмосферою. Зрештою, деякі серії присвячені таким потужним сетерам.

Biohazard змусив нас спочатку пережити болісний сценарій "Час початку", в той час як Maiden прибирає з гри всі бойові і захисні механіки, щоб ми безпорадно полювали за порятунком від Квартету кровожерливих вампірів.

Хоча демонстрація Maiden, здається, не настільки повна таємниць, як Beginning Hour, всеохоплююче відчуття страху, яке вона здатна викликати за такий короткий проміжок часу, змусить вас почувати себе незручно, вразити і жадати більше.

Resident Evil Village
Resident Evil Village

Ласкаво просимо в замок Димитреску

В якості окремої історії Resident Evil Maiden дає лише кілька підказок щодо того, чого нам слід очікувати від Resident Evil 8 7 травня 2021 року.

У розбивці трейлера ігрового процесу Resident Evil 8 ми відзначили ряд найбільш важливих і вражаючих майбутніх змін.

Ви побачите деякі з них, відображені в цій демонстрації, не рахуючи найтепліших знайомств з леді Дімітреску і її жахливими дітьми. Ви також отримаєте невелику передісторію вампірів, що мешкають на території замку, і відчуєте зводять з розуму головоломки, які вам потрібно буде вирішити, якщо ви захочете переміщатися між кімнатами.

Але насправді те, що Ви отримаєте в Resident Evil Maiden, – це справжнє уявлення про силу наступного покоління.

Resident Evil Village
Resident Evil Village

Швидке завантаження-це одне, але тут є безпомилкова якість масштабування і деталізації, яке здається трансформаційним. Якщо Maiden є реальним індикатором шляху, по якому йде Capcom, то Resident Evil 8 буде грою, яка одночасно виправдовує вартість вашого 4k-телевізора і в першу чергу змушує вас шкодувати про його покупку.

Це змусить вас полюбити той день, коли ви принесли 3D-аудіо в свій будинок

І скорі за все Resident Evil викличе у вас страх перед гниють відьмами, які можуть розчинитися в роях липких комах.