У неділю 24 січня в Об'єднаних Арабських Еміратах відбудеться довгоочікуваний двобій у змішаних єдиноборствах між ірландцем Конором Макгрегором (22–4) і американцем Дастіном Пор'є (26–6), який може стати однією з головних подій року для цього спорту.

Бій проходитиме у рамках турніру UFC 257 в Абу-Дабі на "Бійцівському острові". Початок бою очікується о 7:00 за київським часом (9:00 за місцевим (Gulf Standard Time)).

Це не перший поєдинок ірландця з американцем: вони зустрічалися в октагоні ще у 2014 році — тоді Макгрегор відправив суперника у нокаут ще в першому раунді. Проте Пор'є продемонстрував відчутний прогрес і глядачі очікують, що він підготував для "помсти" гоноровому бородачу.

Дастін Пор'є і Конор Макгрегор, кадр з відео
Дастін Пор'є і Конор Макгрегор, кадр з відео

Хоча Макгрегор не виходив в Октагон рівно рік, він все одно залишається фаворитом бою. На перемогу ірландця букмекери приймають ставку з коефіцієнтом 1.36, що відповідає приблизно 68-відсотковій ймовірності, у той час як шанси на перемогу Пор'є аналітики оцінили коефіцієнтом 3.29 (десь 30 відсотків ймовірності). На нічийний результат пропонують коефіцієнт 50.00 (2 відсотки).

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Шанувальники Макгрегора також сподіваються, що перемога над Пор'є відкриє йому шлях до реваншу з росіянином Хабібом Нурмагомедовим, який наніс ірландцю болючу поразку у 2018 році.

Нагадаємо, Конора Макгрегора заарештували у Франції: непристойна поведінка, насильство та інші "гріхи" бійця.

Як повідомляв Знай.uа, довжелезні ніжки "анаконди "Білодід змусили заворушитися чоловічих "вужиків".