Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка "Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", разом зі своїм коханим Олександром Еллертом частенько радують шанувальників в соціальній мережі Instagram.

За її життям стежать понад 770 тисяч людей, з якими вона зараз поділилася цікавою фотографією і тексту про "мотивацію", як обіцяла раніше. На початку вона навела цитату французького поета, есеїста і філософа Поля Валері: "коли досягаєш мети, розумієш, що шлях і був метою".
Вона поділилася, що добре пам'ятає час, коли знімала кімнату в трикімнатній квартирі з чорними від цвілі стелями. Тоді їй вдавалося лише зрідка підробляти аніматором і ходити на нескінченні проби. Тоді один з режисерів сказав їй: "Тобі ніколи не стати актрисою. Ти красива, так, але ти не актриса, ти модель". Ксенія Мішина не може описати словами біль і почуття відкидання від усвідомлення безвиході.

"У мене не було вибору. Нескінченні розставання з маленьким Платоном, величезне почуття провини і дикий страх, що я не зможу закрити дитині самі базові потреби. І тут з'являється він. Перевозить мене в красиву квартиру, починаються щасливих пару місяців, в яких вдихаючи відчуття безпеки і турботи, просто не помічаю дзвіночків. Поступово я починаю відчувати, що щось йде не так. Приниження, образи під час сварок і аргументи, що я сама вивела його своєю поведінкою. Привіт, абьюз, давно не бачилися. З моменту, коли я вагітна тікала з подібних відносин", — додала актриса.

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram
Ксенія Мішина, скріншот: Instagram

Згодом, за словами Мішиної, все погіршувалося і їй доводилося регулярно слухати, що всі актриси "шл*хи", а сама вона повинна зробити вибір — сім'я або професія. Згодом зривалися зміни, відбувалися скандали, агресивні ревнощі і фактично арешти в квартирі, коли їй потрібно було йти на роботу. До цього додавався фінансовий тиск, жадібність і приниження аж до відбирання всіх подарунків, каже Ксенія.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Потім в хід пішли руки. І нікого в світі, хто може захистити. Поліція, почувши "сімейні розборки" просто ігнорувала такі виклики і це ще більше посилювало бридке відчуття того, що ти все це заслуговуєш і повинна терпіти. У підсумку все більш в'язке і руйнівне почуття провини, залежність і страх самотності. Глухий кут. Клітина. Дзвінкі в голові фрази " ти не актриса, ти навіть не жінка. Нікчема, жахлива мати, не гідна ні любові, ні відносин, ні успіху в професії". Зараз я кажу спасибі за такий шлях, за те, що змогла взяти відповідальність за своє життя, почала працювати над собою, багато вчитися і поступово вибиратися. За силу своєї душі і нескінченну віру", — поділилася головна героїня першого сезону "Холостячки".

І врешті вона повідомила, що щодня вчилася відчувати почуття вдячності за все, бо за відсутності всіх тих випробувань, чи змогли б українці побачити таку Ксенію Мішину на екранах?

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram
Ксенія Мішина, скріншот: Instagram

Нагадаємо, "Холостячка" Мішина не стрималася, надумали мочитися: "Обов'язково було з вікна?"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" Мішина зайнялася самим нелюбом справою заради Еллерта: "Чекаю тебе, любименький"

Знай.ua писав, Мішина змусила Еллерта сказати заповітні слова: "Любов народжується"