Популярна українська співачка Тіна Кароль не приховує від фанатів своє закулісне життя.

В одному з численних фан-акаунтів артистки опублікували коротке відео, де Тіна знімає себе в тренажерному залі. Причому вони опублікували в стрічці відео зі сторінки Кароль через пару годин після того, як вона показала його в Stories Instagram.

Кароль позує на камеру на лавочці тренажерного залу, сидячи в дивній позі і розкинувши ноги. Видно, що Тіна тренується і в перерві між вправами вирішила відобразити, як виглядає.

При цьому артистка не соромиться показувати шанувальникам натуральну красу і без страху публікує відео без косметики, на якому пританцьовує в такт музиці, яка грає в тренажерному залі.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Раніше Тіна Кароль розповіла про новий сезон "Голосу країни". Цього разу вона По відеозв'язку в День Соборності України 22 січня взяла участь в ефірі на 1+1 і розповіла трохи про свої плани, як тренер "Голос країни".

"Ми все робимо для того, щоб наша країна мала свою ідентифікацію, "Голос країни", - це перезапуск, перезавантаження. Два нових тренера, дві нові енергії. Діма, з яким завжди цікаво і учасники, які в цьому сезоні неймовірно талановиті. Що буду робити я-це найголовніше, дати можливість зазвучати. Підняти рівень, підняти всі свої досліди. І їм віддати, щоб вони знали, що таке велика сцена. Тому що для них це новий крок у нове життя. Ми чекаємо нових зірок на "Голосі країни", - розповіла Тіна.

В ефір знаменитість вийшла зі свого будинку, а іноді перебивав її і вставляв слова її папуга, який сидів за кадром.

Нагадаємо, Тіна Кароль не змогла приховати свої секрети за лаштунками.

Як повідомляв Знай.uа, Тіна Кароль" блиснула " розкішним декольте на тлі брудного посуду.

Також Знай.uа писав, що Тіна Кароль розкрила таємницю нового "Голосу країни".