Євген Кошовий-комік і артист "95 кварталу" і друг президента України Володимира Зеленського не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

У підписі до профілю написано" Я справжній😜", а за час існування аккаунта він опублікував Всього 358 постів. Зовсім недавно, 15 січня 2021 року він викладав привітання для своєї 13-річної дочки з днем народження. Євген Кошовий назвав тринадцятиріччя "нормальним рухом", а далі все буде тільки вище і з любов'ю до всіх оточуючих, без нервів.

А зараз в Instagram Stories він опублікував власне фото, на якому постав з щетиною на обличчі і з дитячим платтям на голові.

"Така неділя☺️", - написав Євген Кошовий у підписі до цього знімка.

Євген Кошовий, скріншот: Instagram Stories
Євген Кошовий, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще
Якось гуморист з усією серйозністю звертався до своїх шанувальників, які ведуться на всілякі фейкові конкурси "Кварталу 95" і втрачають свої останні, іноді навіть великі гроші. Заради цього він навіть записав відео в машині.

Нагадаємо, Кошовий з кварталу показав, як виглядає після тазу новорічного олів'є: опухле обличчя і друге підборіддя. Він показав, як виглядає після смачних традиційних застіль.

Як повідомляв "Знай.ua", "Квартал 95" нарядив Кошового в "смердючий" костюм, але українці - Зеленського: "Обісрався ваш Вова"

Знай.ua писав, друг Зеленського Кошовий розповів про останні гроші, втрачених через розлучення