У французькій столиці-Парижі-жорстоко побили 15-річного українця, який зараз перебуває у важкому стані після нападу.

Відомий футболіст, нападник збірної Франції та іспанської Барселони Антуан Грізманн не зміг залишитися осторонь і написав пост в соціальній мережі Twitter.

"Нестерпна подія. Бажаю Юрію сил і якнайшвидшого одужання", — зазначено в тексті вчорашньої публікації.

Напад викликав значне обурення, яке спричинило за собою звернення до французьких представників правоохоронних органів з боку українських дипломатів з "вимогою" знайти і покарати винних.

Пост Антуана Грізманна, скріншот: Twitter
Пост Антуана Грізманна, скріншот: Twitter

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Зараз лише відомо, що напад на 15-річного українця з подальшим побиттям стався біля Ейфелевої вежі в Парижі групою невідомих. Він повертався додому з навчання, а цей момент потрапив на відео. Його били руками, ногами і палицями, а також холодною зброєю. Крім того, нападників було близько десяти осіб.

Зараз хлопець перебуває в лікарні, куди потрапив у важкому стані. Він у комі, У Юрія зафіксовані численні травми і пошкодження. У декількох місцях пробитий череп, є множинні переломи рук, ребер, травма очей і ножові поранення. Його стан оцінюється лікарями, як критичний.

Антуан Грізманн, скріншот: Youtube
Антуан Грізманн, скріншот: Youtube

Нагадаємо, 14-річного українця жорстоко побили за кордоном: хлопець у комі, мама шукає свідків

Як повідомляв "Знай.ua", #Яжемать: Карпа назвала головні помилки українок у вихованні дітей

Знай.ua писав, Українка розповіла про знущання в школі: "Виховували приниженням на весь клас"