Зі штабу столичного футбольного клубу прийшли дуже сумні новини. Відомо, що зараз "Динамо" знаходиться на зборах в ОАЕ. Не все проходить гладко, медики повідомили про травмування півзахисника Беньяміна Вербича.

Також про ситуацію в лазареті "синьо-білої" команди розповів лікар "Динамо" Андрій Шморгун. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських спортивних видань.

Футболісти "Динамо", скріншот: YouTube
Футболісти "Динамо", скріншот: YouTube

"На сьогоднішній день було проведено обстеження двом футболістам, у яких є травми і скарги. Беньяміну Вербичу зробили МРТ, яка виявила пошкодження м'язів задньої поверхні стегна. Термін відновлення при такій травмі становить від двох до трьох тижнів. Сподіваємося, що одужання Вербича відбудеться набагато швидше і ми зустрінемося вже на зборі в Туреччині. Можливо, він братиме участь у підготовці не в повному обсязі, але зможе тренуватися і відновлюватися.", - розповів лікар.

Також доктор поділився інформацією про загальний стан духу і здоров'я команди.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Деякі гравці скаржаться на певні проблеми в м'язах або сухожиллях. Тому таких хлопців потрібно перевести на індивідуальну роботу і зменшити навантаження, щоб вони далі продовжували тренування в повному обсязі.", - додав спортивний медик.

Раніше повідомляли, Луческу вичавлює з "динамівців" все до краплі, так тренують чемпіонів.

Як повідомляв Знай.uа, "Динамо" залишилося без посилення: угода по важливому хавбеку зірвалася.

Знай.uа писав, обраниця зірки "Динамо" роздяглася, щоб продемонструвати ідеальну фігуру після пологів.