Лідер музичного ансамблю "Лісапетний батальйон" Наталія Фаліон продовжує з великою радістю ділитися епізодами зі свого життя. Цього разу вона показала, яке веселе дитинство в селі взимку.

Відповідне відео вона розмістила на своєму YouTube-каналі. "NataliaFalion Lisapet".

На початку запису Фаліон стоїть біля снігової гірки з онуками і з купою місцевої дітвори. Оскільки в селі випав сніг, то юні жителі села побігли з санками кататися з гірки.

Не побоялися віддатися дитячим забавам і учасниці колективу "Лісапетний батальйон".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Фаліон прийшла не тільки показати онукам, яке дитинство в селі взимку, а й згадати себе в їхньому віці. Хоч Наталії і було страшно знову опинитися в санках, але вона зважилася на це. У цьому їй допомогли її ж онуки, яких вона "запрягла" в сани, які діти і потягнули, правда не довго, а то сил мало виявилося.

Нагадаємо, зірка музичного колективу "Лісапетний батальйон" Наталія Фаліон показала, як пригощала гостей своєю "фірмовою" сливянкой "Спотикач".

Гостями у Наталії був весь її "Лісапетний батальйон", з яким вона вирішила "обмити" нову щойно записану пісню.

"Нова пісня мене надихнула, щоб я відкрила потаємні запаси — ось така бутель слив'янки "Спотикач". Перевірю Зараз на своїх, чи встануть вони з-за столу, чи не встануть",- весело примовляє Фаліон, наливаючи наливку прямо з бутля.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зірка "Лісапетного батальйону" Фаліон заслужила людей, від яких мурахи по тілу і "продюсера" життя

Як повідомляє портал «Знай.иа» Зірка "Лісапетного батальйону" Фаліон зізналася в особливих стосунках: "нас об'єднує…"

Також «Знай.иа " писав, що Зірка "Лісапетного батальйону" Фаліон затіяла Городні гонки, інтересу немає меж: "що з цього вийде..."