В улюбленому палаці Єлизавети II спалахнула пожежа

У будівлі Вестмінстерського палацу в Лондоні, де засідає британський парламент, спалахнула пожежа. У Палаці спрацювала пожежна сигналізація.

Бійка у чеському парламенті, кадр з відео
Бійка у чеському парламенті, кадр з відео

"Ми не носитимемо маски...": європейські депутати підгледіли за Верховною Радою і влаштували дикий махач

Виявилося, що не тільки у Верховній Раді України можуть махати кулаками. Так, під час засідання нижньої палати чеського парламенту між депутатами виникла бійка. Причиною стала відмова одного з них надягати захисну маску.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Локдаун, магазини - фото з Фейсбук
Локдаун, магазини - фото з Фейсбук

З понеділка українці виходять з локдауну: повний "легалайз" на шкарпетки і батарейки, перелік нових заборон

25 січня в Україні настане кінець локдауну, який на три тижні закрив Непродовольчі магазини і ряд інших публічних закладів — уряд заявив, що продовжувати цей період не будуть. Однак після заповітної дати не всі карантинні обмеження будуть зняті.

Рінат Ахметов, скріншот: Youtube
Рінат Ахметов, скріншот: Youtube

Пішов з життя брат мільярдера Ріната Ахметова

Стало відомо, що на 60-му році життя помер брат мільярдера Ріната Ахметова Ігор. На сайті футбольного клубу "Шахтар" висловлюють глибокі співчуття родині Ахметова з непоправною втратою.

Тарас Кремінь, скріншот: Youtube
Тарас Кремінь, скріншот: Youtube

Уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь в інтерв'ю "Радіо Свобода" заявив про те, що штрафувати за відмову спілкуватися з клієнтами у сфері обслуговування українською мовою почнуть лише з 16 липня 2022 року. За його словами, штраф за порушення мовного законодавства у сфері обслуговування передбачений у розмірі від 5100 до 6800 гривень.