Понеділок 25 січня не принесе українцям хорошої погоди: слід очікувати шквальних вітрів, сильних опадів, а подекуди — навіть хуртовини.

Про це розповіла на своїй сторінці у соціальній мережі "Фейсбук" синоптикиня Наталка Діденко.

Усі опади і вітри пояснюються циклоном Ларс, який все ближче підходить до території України. Незважаючи на такі слова як “опади, вітри, хутровини” практично на всій території можна буде безпечно виходити на вулицю, гуляти. Виключення становить лише регіон Карпат. Туристам та жителям гір варто підготуватися до як до сильного вітру, так і хуртовини. Хорошою ідеєю буде перемістити худобу до більш теплих приміщень, пустити вуличних тварин грітися до обійсть або будинків. Хоча температура буде не такою низькою - лише -1+2, опади, вітри і хуртовина зроблять неприємні, можливо навіть небезпечні, погодні умови.

Зображення Гідрометцентр
Зображення Гідрометцентр

Мокрий світ увечері може випасти на Вінниччині і Житомирщині, усі інші регіони України будуть поливатися дощами і дощиками.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Температура очікується +4+9 на материковій Україні, +7+13 у Криму. Через опади дороги стануть небезпечними, тому всім учасникам дорожнього руху слід бути обачними.

Вже з середини тижня відбудеться зниження показників термометрів. Очікується до -2-8.

Нагадаємо, синоптики дали прогноз погоди в Україні на січень 2021 року

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики прогнозують в Україні аномальну зиму.