На столичній Троєщині стався скандал між маршрутником і пасажиром з інвалідністю, якого перший не захотів вести безкоштовно, як пільговика.

Про це повідомили очевидці в групі "Troeshchina INSTA".

Інцидент стався на маршруті 580 (ст.М. Леборежна - вул. Милославська). За словами очевидців, водій даного маршруту хамськи поводився з пільговиком і тикав непристойні жести, а також відмовлявся везти безкоштовно. Як повідомив маршрутник, на час карантину пільговики позбавлені цих прав.

"Ганьба керівникам автоперевезень " Універсал-Транс". Ганьба і їх водіям. Цей ганебний хам ось так спілкується з інвалідом. 1кат.ЧАЕС. Він виганяє пільговиків з маршрутки мотивуючи тим, що на час карантину пільговики позбавлені таких прав.
Це наказ начальства. Таких випадків дуже багато на різних маршрутах. Шановні автоперевізники, не ганьбіть наше прекрасне місто. В даному випадку маршрут 580.Прохання приєднатися і поширити",- розповіли очевидці.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

" Він ще виправдовує свої дії карантином, а сам сидить без маски і набиває людей битком", " Я знаю цього водія. Він Мій сусід, завтра його замочу. Не хвилюйся", " Я вважаю, хто хоче їхати безкоштовно будь ласка в міський транспорт", " 580 завжди такі нахабні))", " Так а що їм зробити якщо їм сказали не брати по пільгах це ж не вони вирішують", " Я їхала з цим водієм пару разів. Він людей з пільгами обзиває не боячись, що йому щось за це буде. Грубий і нетактовний. Було б добре, щоб хоч він від когось добряче отримав", " Треба хлопці походу маршрутників по кашмарити! За УБД покататися ПАРУ годин повною маршруткою ! Ну або хочуть людей 20! А то дивлюся почали хортати знову!", " У нього палець якийсь довгий, мабуть часто його тицяє", " вони там взагалі хорти половину маршруту в бік Лівобережної по Оноре де Бальзака об'їжджають з іншого боку без зупинок", " О, знайомі обличчя) цей водятел таким часто промишляє, неодноразово помічений", " Їхала в 180 маршутці не давно так теж саме водій інваліду сказав", - коментували кияни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові знахабнілий маршрутник не пустив стареньку з паличкою, пасажири збунтувалися: "а якби твоя мати?"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Франківську бидло-маршрутник жбурнув монети в обличчя ошелешеній пасажирці: "це не гроші"

Також «Знай.иа " писав, що На Буковині кондуктор викинув бабусю з тролейбуса, зла бракує: "Нам померти?"