Відома українська телеведуча, блогерка і борець за права жінок Маша Єфросиніна активно веде свій аккаунт в соцмережі Instagram, де ділиться з численними шанувальниками захоплюючими постами.

25 січня знаменитість виставила зворушливу серію кадрів, позуючи з мамою Людмилою і трепетно привітавши найріднішу жінку з днем народження. Для сімейної фотосесії артистка і її мама приміряли однакові джинсові сарафани і білосніжні футболки, а також зробили ніжний макіяж, демонструючи надзвичайну схожість.

При цьому Людмила тримала в руках ще одного члена їх дружної сім'ї - собачку медового кольору породи мальтіпу. Щаслива Маша написала мамі безліч теплих слів, подякувавши за, що кожну мить відчуває себе любою.

"Мамулик, Спасибі тобі, що я Кожну мить свого життя відчуваю себе любою дівчинкою!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З Днем народження, моя найпрекрасніша Людочка у Всесвіті!"

Фолловери не пройшли повз, приєднавшись до привітань: "Мама нереальна жінка❤️ з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ🎉 ✨ 🤗", "однакові", "з днем народження вашу маму, Ви так на неї схожі", "красиве фото", "схожі як...навіть форма зубів...😅 🌈 👍здоров'я міцного їй і довгі літа...".

Нагадаємо, Єфросиніна повалялася в снігу і втерла ніс Каменських з Потапом.

Як повідомляв Знай.uа, Єфросиніна після Covid - 19 пішла загартовуватися в 20-градусний мороз.

Також Знай.uа писав, що Маша Єфросиніна показала шанувальникам середній палець.