Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Нещодавно знаменитість відразу після повернення в Москву з Києва, де гостювала більше 10 днів, виставила досить пікантне селфі. Так, артистка приміряла облягаючу сукню чорного кольору з глибоким декольте, суцільно вкриту блискучими маленькими стразами, допонивши жіночний образ нюдовим вечірнім макіяжем, а також зачіскою "голлівудські локони".

У такому розкішному вбранні красуня вирушила буквально "з корабля на бал", зазначивши, що збирається виходити на сцену. При цьому Кароліна не упустила модливості блиснути і струнким тілом, над яким наполегливо працює, засвітивши також пишні груди.

"Перед виходом на сцену.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Гарного вечора, друзі☺️"

Фолловери не пройшли повз публікації, але їх думки розділилися: "Дуже красива, але втратила свою індивідуальність"," Ну до чого ж ви красива 🦋 😍 очі🌞", " о, ще одна обкололася ботаксом і не схожа на себе. Скоро всі артисти будуть на одне обличчя 😮", " я закохалася в це фото😍 🔥 дуже красива! Ваш погляд.. неймовірний❤️ прекрасного вечора!".