Популярний український виконавець Віталій Козловський ще в грудні 2020 року влаштовував собі заслужений відпочинок в Єгипті, звідки регулярно ділився зі своїми шанувальниками в соціальній мережі Instagram фотографіями і відео.

Він показував, як проходила його захоплююча прогулянка по Нілу, екскурсії до Сфінкса і фотосесії на тлі пірамід та інше, а зараз в Instagram Stories він опублікував фотографію з Микитою Мілевським і фанатам було поставлено питання.

"Хто сьогодні запалюватиме?🥳🤩", — написано в публікації, на якому співак постав сидячи з мікрофоном в руці, поруч з цим маленьким хлопцем.

Завдяки попереднім Stories стало зрозуміло, що сьогодні, 25 січня 2021 року, очікується концерт під назвою "Зимова феєрія" відразу ж після виходу з жорсткого карантину.

Віталій Козловський, скріншот: Instagram Stories
Віталій Козловський, скріншот: Instagram Stories

Він розпочнеться о 18: 00 в концерт-холі "Сади перемоги", а ось Віталій Козловський виступає в якості спеціального гостя на цьому заході. Star Time, де і опубліковані всі ці фото-матеріали, це міжнародна приватна школа.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, Віталій Козловський налякав фанаток змінами після карантину: "Ось це пузило". Для красеня, який давно зводить з розуму фанаток своїм накачаним тілом, карантин не пройшов безслідно - замість бажаних "кубиків" фанати побачили кругленький животик.

Як повідомляв "Знай.ua", романтик Віталій Козловський збентежив пісенькою про алкоголізм: "Не можеш без горілки"

Знай.ua писав, Козловський в одних трусах вмочив себе в ополонці: "Я це зробив"