Піхотинець Олексій псевдонім "Лінза " – родом з Маріуполя. Тут народився, виріс, здобув освіту, влаштувався на роботу і створив сім'ю. Однак почалася війна і перервала його плани.

"Коли ворог крок за кроком руйнує твоє життя, намагається знищити, відібрати дорогі для тебе речі-в якийсь момент розумієш, що повинен боротися за своє, за свій спосіб життя. Для мене останньою краплею стали обстріли російських "Градів" рідного Маріуполя в січні 2015-го, – зізнається боєць.

Олексій кинув роботу сталевара на Маріупольському металургійному комбінаті і пішов у військкомат проситися в бойову бригаду. Із запропонованих варіантів вибрав саме батальйон» Сармат " Маріупольської мотопіхотної. Каже, знайомі з бригади постійно "підігрівали" інтерес, розповідали про братерство в колективі, бойовий шлях підрозділу.

"Жодного разу не пошкодував про свій вибір, – розповідає «Лінза». - Тут знайшов неабиякий досвід і вірних друзів. Буду служити до перемоги, поки не повернемо всі окуповані землі. Та й син постійно говорить одноліткам, щоб не переживали. Каже: "мій тато-український солдат! Він усіх захистить". Так що не маю морального права його підвести!"

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, герой АТО розповів, як" прозрів " в окопах і закохався в українську мову.

Як повідомляв Знай.uа, кіборг героїчно загинув, рятуючи побратимів у Донецькому аеропорту, протистояв ворожому танку.

Також Знай.uа писав, що українець потрапив у ДТП поблизу фронту, бійці ЗСУ ледве дістали з понівеченого авто.