Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" і чоловік Надії Дорофєєвої Володимир Дантес любить радувати багатотисячну аудиторію новими фото і відео в своєму Instagram.

Цього разу Володимир розмістив на своїй сторінці в соцмережі свіжий пост, в якому розповів про своє бажання повернуться у відпустку.

Зіркове подружжя нещодавно повернулося з відпустки, яку вони провели на Балі, але не дивлячись на це, продовжують радувати своїх шанувальників яскравими фотографіями з відпочинку, виставляючи їх на своїх сторінках в Instagram.

Як поділився з шанувальниками Дантес, то йому знову хочеться у відпустку, хоча з попередньої пройшло зовсім мало часу. Співак знову хоче зануритися в атмосферу безтурботності, пісочних пляжів і океану під боком.

"Дуже дивно, але хочеться знову у відпустку))))
Бігати з @nadyadorofeeva по пляжу, робити селфі, цілуватися... а не Ось це все)))
Куди б ви поїхали?",- написав Дантес і поцікавився у шанувальників, де хотіли б вони опинитися в даний момент.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

" На аквадискотеку 🙈 😂 ", " На концерт 😂", " В Карпати, в затишний будиночок з каміном і навколо сніг", " На Камчатку)))", " Приїжджайте до нас в село, танці, пиво і вино)", " З коханою куди завгодно!!!", " На олів'є) ", " Це все погодка каламутить з настроєм, ось сонечко прогляне і смуток пройде! А їхати все одно куди, аби дорогі серцю люди були поруч!) ", "В автоподорож по Росії, потім по Європі", " У Париж з Ванею хотіли поїхати відвідати Діснейленд. Та з цією пандемією все коту під хвіст", " Дуууже дивно...", " А працювати ти коли почнеш?",- писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Чоловік Дорофєєвої Дантес знову одружився: "Жили кілька років на самоті"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Чоловік Дорофєєвої Дантес замахнувся на "вовчиць" Винника: "я повинен всіх..."

Також «Знай.иа " писав, що Дантес приміряв Прозорі трусики і задивився на сідниці Дорофєєвої: "спасибі герпесу"