На сторінці Олени Петрушки, яка є доцентом Західноукраїнського національного університету, з'явилася інформація про прикрий випадок, що стався з нею на вихідних.

Вона написала масивний в текст, в якому йдеться про священнослужителя, який спокійно забрав один з вазонів в житловому будинку.

" так ось, сьогодні, близько 19 години до мене в двері подзвонили. Маючи досвід, намагаюся не відкривати незнайомцям. Люди розвернулися і пішли далі по під'їзду... минаючи сходову клітку - зупинилися біля вазонів, висаджених сусідами і спокійно забрали один з них!! Коли ми з сусідом вирішили поспілкуватися з батюшкою, він щасливий виходив з сусідньої квартири і на наше прохання повернути вазон - став брехати і викручуватися, що вони нічого не брали, махаючи передомной хрестом, ніби в мені сидить нечистий, а він мене зцілює!"—- написала жінка в публікації.

Священик, який вкрав вазу, скріншот: Facebook
Священик, який вкрав вазу, скріншот: Facebook

І додала, що лише після того, як вона пригрозила даними з відеокамер, які стоять в під'їзді, і викликом поліції — священик розпорядився витягнути вазон і віддати його. Згодом він разом зі своєю помічницею швидко покинули їх будинок і Олені стало цікаво, до якої конфесії і приходу відноситься цей чоловік.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Публікація про крадіжку з боку священика, скріншот: Facebook
Публікація про крадіжку з боку священика, скріншот: Facebook

Публікація незабаром була видалена зі сторінки жінки в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, Епіфаній відшукав у Біблії пророцтво для України 100-річної давності

Як повідомляв "Знай.ua", Хмельницький священик обчистив храм, поки парафіяни сиділи на карантині - перед Богом не соромно

Знай.ua писав, з Харківського храму вкрали дорогоцінну ікону: і Бога не бояться